Echipa de handbal ”U” Alexandrion va beneficia de un buget care să îi permită să facă performanță

 

Președintele Fundaţiei Alexandrion şi al Alexandrion Grup România, Nawaf Salameh, a fost prezent, vineri, 29 august, la Cluj-Napoca, și a precizat că echipa va avea un buget care să îi permită să facă performanță,

 

Nawaf Salameh, preşedintele Fundaţiei Alexandrion şi al Alexandrion Grup România, a declarat, la conferinţa de presă de la clădirea Casino că apreciază oportunitatea care i s-a oferit, de a face parte din istoria de 95 de ani a clubului Universitatea Cluj.

 

Mă bucur să fiu aici, la Cluj, în inima Transilvaniei. Parteneriatul dintre Fundaţia Alexandrion şi echipa de handbal Universitatea Cluj reprezintă un proiect de care sunt mândru. Mă bucur că pot să fac parte din istoria acestui club. Pentru că m-au convins să fac acest pas, le mulţumesc în primul rând primarului Emil Boc, domnului profesor Vasile Dâncu, domnului consilier local Radu Constantea şi domnului Lucian Chiorean”, a precizat Nawaf Salameh.

 

Preşedintele Fundaţiei Alexandrion şi al Alexandrion Grup România a anunţat că echipa de handbal feminin a Universităţii Cluj va beneficia de un buget care să permită atingerea performanţei sportive. Totodată, domnul Nawaf Salameh a declarat că proiectul este unul pe termen lung şi vizează crearea la Cluj a unui centru de excelenţă în handbalul feminin atât la nivel de junioare, cât şi la senioare.

 

La rândul său, directorul Clubului Sportiv Universitatea, Ovidiu Vasu, a salutat sprijinul Fundaţiei Alexandrion şi implicarea în sportul clujean a domnului Nawaf Salameh.

 

Mă bucur că Alexandrion a venit alături de cel mai puternic club din Transilvania. Le felicit pe fete pentru devotamentul şi pentru rezultatele lor”, a spus Ovidiu Vasu.

 

Primarul municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc, a urat bun venit grupului Alexandrion la Universitatea Cluj. ”Vă asigur că vă veţi simţi ca acasă la Cluj-Napoca. Sprijinind sportul aţi făcut un gest extraordinar pentru comunitatea clujeană şi pentru Universitatea Cluj. Vă felicit şi vă mulţumesc în numele comunităţii clujene pentru că aţi făcut ceea ce aţi promis”, a declarat Emil Boc. Primarul a făcut din nou un apel către oamenii de afaceri, pe care i-a îndemnat să se implice în susţinerea sportului clujean de performanţă.

 

Antrenorul principal al echipei de handbal ”U” Alexandrion, Ioan Ani-Senocico, a mulţumit Fundaţiei Alexandrion pentru sprijin şi a precizat că ediţia 2014-2015 a Ligii Naţionale de Handbal feminin se anunţă extrem de dificilă. ”Sâmbătă începe un campionat greu. Ne-au plecat multe jucătoare, dar sper ca grupul pe care am reuşit să-l formăm să obţină o clasare cât mai bună”, a spus tehnicianul.

 

Căpitanul şi vedeta echipei, Mihaela Ani-Senocico, a vorbit despre importanţa suporterilor în atingerea obiectivelor. ”Avem nevoie la fiecare meci de sprijinul fanilor, pe care îi aşteptăm începând de sâmbătă la Sala Sporturilor. Vreau să le mulţumesc tuturor celor implicaţi în acest proiect, Grupului Alexandrion, Primăriei Cluj-Napoca, pentru că au făcut ca această echipă să nu dispară”, a declarat Mihaela Ani-Senocico.

 

”U” Alexandrion debutează în nou sezon al Ligii Naționale de Handbal feminin pe teren propriu, în compania formației HCM Roman. Partida va avea loc sâmbătă, 30 august, de la ora 12:30, în Sala Sporturilor “Horia Demian”.

Comentarii Facebook