CFR Cluj a înregistrat o PRIMĂ înfrângere la TAS. Depunctarea se menține și nu mai pot fi făcute transferuri


CFR Cluj rămâne cu depunctarea de 24 de puncte, până la judecarea cazului, și nu va mai putea face transferuri, a dictat Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Lausanne.

TAS a decis azi ca gruparea din Gruia să rămână cu depunctarea de 24 de puncte şi a menţinut interdicţia de a face transferuri, scrie GSP.ro

 

CFR a întreprins la TAS două acţiuni. Mai exact în afara recursului, a cerut la TAS şi suspendarea deciziei de impunere a hotărârii comisiilor jurisdicţionale din România de depunctare şi interzicere a efectuării transferurilor până la judecarea cazului de către Tribunalul de la Lausanne. TAS a respins această cerere de suspendare, urmând ca ulterior să se pronunţe asupra recursului făcut de CFR în acest caz”, a declarat preşedintele AFAN, Emilian Hulubei.


Sancţiunea de 24 de puncte penalizare dictată de Comisiile FRF la începutul lunii februarie a fost cauzată de neplata salariilor către foştii jucători Ioan Hora, Claudiu Voiculeţ, Daniel Stana, Liviu Ganea şi Vasile Maftei.

Nici tehnicianul ”feroviarilor”, Eugen Trică, nu are un răspuns pentru ce se va întâmpla cu echipa pe care o antrenează.

"Abia am venit de la antrenament şi am aflat de decizia celor de la TAS. S-a terminat cu transferurile, acum trebuie să fac ce pot cu echipa pe care o am la dispoziţie. Ştiam că aşa o să fie. O să vorbesc cu băieţii, să văd ce mai pot să scot de la ei. Nu ştiu ce o să se întâmple cu echipa, vom vedea pe viitor", a declarat Eugen Trică pentru Gazeta Sporturilor.

Comentarii Facebook