E oficial! Ovidiu Popescu va îmbrăca tricoul alb-negru, Universitatea Cluj a făcut anunțul


Ovidiu Popescu (30 de ani) nu și-a mai prelungit înțelegerea cu FCSB și va îmbrăca tricoul „studenților” pentru următorii doi ani.

Originar din Reșița, Ovidiu Popescu și-a început cariera de senior la UTA Arad, însă primele partide la nivelul primei ligi le-a bifat la ACS Poli Timișoara în sezonul 2015/2016. În sezonul următor a ajuns la FCSB acolo unde în opt ani a evoluat în 200 de meciuri de Superliga.

În cei opt ani petrecuți la FCSB, Ovidiu Popescu a evoluat în toate cele trei cupe europene, având în total 32 de prezențe în calificări și în faza grupelor. În sezonul 2017/2018 a ajuns alături de FCSB până în 16-imile Europa League, jucând în cinci dintre cele șase meciuri din faza grupelor.

În acest sezon, Popescu a cucerit pentru prima dată în carieră titlul de campion alături de formația din Capitală. Pe parcursul acestei stagiuni din Superliga a evoluat în 30 de partide de campionat, marcând un gol și oferind o pasă decisivă.

„FC Universitatea Cluj bifează al doilea transfer pentru sezonul 2024/2025. Campion al României în stagiunea recent încheiată cu FCSB, Ovidiu Popescu va îmbrăca tricoul echipei noastre pentru următorii doi ani”, transmit cei de la FC Universitatea Cluj. 

Comentarii Facebook