Vineri 20 Mai

E oficial! Dican a fost transferat la FC Botoșani: „Universitatea Cluj nu avea în plan să se despartă de fotbalist”


FC Universitatea Cluj a confirmat plecarea lui Dican la FC Botoșani. Conducerea clubului susține că „nu avea în plan să se despartă de fotbalist, însă a acceptat să intre în negocieri cu FC Botoșani la solicitarea expresă a jucătorului Victor Dican”. 

FC Universitatea Cluj nu avea în plan să se despartă de fotbalist, însă a acceptat să intre în negocieri cu FC Botoșani la solicitarea expresă a jucătorului Victor Dican, care și-a exprimat dorința fermă de a i se oferi posibilitatea să facă pasul spre Liga 1 încă din această iarnă”, au scris reprezentanții clubului pe pagina de Facebook FC Universitatea.

Plecarea lui Dican o „oportunitate pentru alți fotbaliști tineri”

Îi mulțumim lui Victor Dican pentru tot ceea ce a făcut la “U” și îi urăm succes în carieră. Transferul lui înseamnă o oportunitate pentru alți fotbaliști tineri de a se afirma la FC Universitatea Cluj. Din Academie vin fundași talentați care, în viitorul nu foarte îndepărtat, vor îmbrăca tricoul echipei mari”, a declarat Managerul Sportiv Gabriel Giurgiu.

Conducerea clubului nu menționează cât va încasa clubul pentru plecarea lui Dican

Pe lângă suma pe care o încasează în urma trecerii jucătorului de la FC Universitatea Cluj la FC Botoșani, clubul nostru păstrează procente importante dintr-un viitor transfer al mijlocașului care poate evolua și pe postul de fundaș central”, se arată în postarea publicată de FC Universitatea Cluj. 

Victor Dican a fost transferat de FC Universitatea Cluj de la Metalurgistul Cugir în vara anului 2019 și a strâns 57 de meciuri și 10 goluri în alb și negru. Jucătorul de 21 de ani are patru selecții la Naționala Under 21 a României, toate în partide amicale disputate anul trecut. În acest sezon, Victor Dican a strâns 17 meciuri în tricoul Universității, pentru care a înscris de 2 ori.

Comentarii Facebook