E OFICIAL! Cosmin Contra e noul selecționer al României



Comitetul Executiv al Federației Române de Fotbal a validat, în ședința sa de vineri, numirea lui Cosmin Contra în funcția de selecționer al naționalei.

Numirea în funcție, precum și contractul acestuia, au fost făcute cu unanimitate de voturiau declarat, pentru AGERPRES, surse din cadrul FRF

De asmenea, tot cu unanimitate de voturi, Comitetul Executiv a validat și rezilierea contractului dintre FRF și fostul selecționer al primei reprezentative, Christoph Daum.

La ședința Comitetului Executiv al FRF de vineri au participat 12 din cei 14 membri, președintele Comisiei Centrale a Arbitrilor, Kyros Vassaras, și vicepreședintele FRF, Octavian Goga, absentând.

Tehnicianul Cosmin Contra, care a condus până acum formația Dinamo, ajunsese în 17 septembrie la un acord de principiu cu președintele Federației Române de Fotbal, Răzvan Burleanu, privind preluarea postului de selecționer rămas vacant după rezilierea contractului germanului Christoph Daum, dar avea nevoie de aprobarea Comitetului Executiv al FRF, conform Agerpres.

Comentarii Facebook