„E foarte dureros pentru mine”. Soția unui fotbalist a dezvăluit că divorțează la doar 15 minute după ce acesta a anunțat că rămân împreună


Divorț de răsunet în lumea fotbalului! Celebrul atacant argentinian Mauro Icardi (29 de ani) urmează să divorțeze, după nouă ani de căsnicie, de Wanda Nara (35 de ani). Cel puțin asta susține argentinianca, cea care a scris pe contul personal de Instagram că s-a despărțit de fotbalistul căruia îi este și agent.

„E dureros”: a dezvăluit că divorțează la doar 15 minute după ce soțul a anunțat că nu se vor despărți

Totuși, anunțul făcut de Wanda Nara pe Instagram a venit la doar 15 minute de la momentul în care Mauro Icardi, în cadrul unei sesiuni de întrebări și răspunsuri de pe aceeași platformă, susținea că nu se pune problema unei despărțiri.

Nu ne despărțim. Ea este în Argentina pentru un proiect, iar în câteva zile se va întoarce acasă. Eu și copiii îi ducem dorul”, a scris Mauro Icardi pe Instagram.

La doar un sfert de oră distanță, a venit, de nicăieri, anunțul Wandei Nara.

E foarte dureros pentru mine să trăiesc acest moment. Însă, având în vedere expunerea mea mediatică și speculațiile care pot apărea, e mai bine să știți de la mine. Nu voi mai adăuga nimic și nu am altceva de clarificat despre despărțire. Vă rog să înțelegeți, dacă nu pentru mine, măcar pentru copiii noștri”, a scris Wanda Nara pe Instagram, citată de Marca.

w4.jpg

Fotbalistul a șters postările

Câteva ore mai târziu, postarea lui Mauro Icardi, de la Insta Story, a fost ștearsă, în timp ce mesajul Wandei Nara încă este prezent, urmând să dispară, așa cum se întâmplă cu tot conținutul din acea secțiune a rețelei sociale, la împlinirea a 24 de ore de la postare.

În ultima perioadă, Wanda Nara și Mauro Icardi nu au locuit în aceeași casă, pentru că agentul se află în Argentina pentru un proiect TV, în timp ce fotbalistul este în Turcia, unde joacă pentru Galatasaray, care l-a împrumutat în vară de la PSG.

Wanda Nara și Mauro Icardi au avut o relație tumultoasă în ultimii ani și au mai fost în pragul despărțirii, din cauza infidelității fotbalistului, după cum însăși argentinianca recunoștea, scrie digisport.ro. 

Comentarii Facebook