Dumitru Dragomir blamează arbitrajul din România: ”N-am mai văzut perioadă așa de proastă”


Președintele Ligii Profesioniste de Fotbal, Dumitru Dragomir, susține că arbitrajul din românie se află într-o peroadă foarte proastă și propune o serie de schimbări la nivelul CCA.

"Arbitraje foarte proaste. N-am mai văzut perioadă așa de proastă. Nu pot să înțeleg niciodată ce se întâmplă. Nu există etapă fără 7-8 greșeli. Altă dată, arbitrajele nu erau chiar așa. Am văzut greșeli și la un arbitru mare, la Tudor. A dat indirectă din patru metri, la care, dacă a fost, se dădea 11 metri", a declarat Dumitru Dragomir, în cadrul emisiunii "Digi Sport Special".

Dragomir este de părere că trebuie revizuită selecția oamenilor pe care îi au în subordine șefii de la CCA și că plata salariilor arbitrilor tineri ar trebui mărită, pentru a mări aria de selecție.

"Sunt singurul care spun că se fac multe greșeli de arbitraj, din conducerea Federației și a Ligii. Sunt multe lucruri de îndreptat la CCA. În primul rând, trebuie făcută o selecție extraordinară, fiindcă nu e cea care trebuie. În plus, plata arbitrilor tineri ar trebui să fie mai substanțială, ca să putem să îi atragem. Sunt multe de spus, dar nu vreau să pun gaz pe foc acum, înaintea alegerilor mele", a adăugat șeful LPF.

Comentarii Facebook