Dulca: "Nu vreau sa plec de la U Cluj"


Fostul antrenor al U Cluj, Cristi Dulca, a declarat ca vrea sa ramana la echipa si accepta sa fie trecut pe planul secund pentru binele echipei.

"Nu vreau sa plec de la U. Eu sunt atasat de acest club, am pus mult suflet in tot ce am facut si voi pune in continuare. Daca e spre binele clubului, eu ma pot trece pe planul secund", a declarat Cristi Dulca, citat de prosport.ro.

Fostul antrenor principal a mai spus ca job-ul lui actual este de a urmari echipele cu care urmeaza sa joace U Cluj si sa se ocupe de centrul de juniori. Dulca nu a vrut sa spuna cine a decis sa fie schimbat. "Nu conteaza. Asa s-a hotarat, iar eu, fiind sub contract cu clubul, a trebuit sa accept. Nu e nicio problema. Ma voi ocupa de atributiile mele", a spus antrenorul care a promovat echipa in Liga 1.

Dulca a fost schimbat saptamana trecuta in ziua in care echipa a fost prezentata oficial in Piata Unirii. Antrenorul nici macar nu a participat la intalnirea cu suporterii, care i-au scandat numele.

"Altii au decis sa nu merg la prezentare. Nu trebuie sa ma intrebi pe mine lucrul acesta. Asa s-a decis. Acum nu mai are importanta acest fapt (...) Vreau sa spun ca nu m-am certat cu nimeni. A fost o discutie si am acceptat-o. Am o relatie foarte buna cu toata lumea din club", a mai afirmat Dulca.

Comentarii Facebook