Dulca: "Imi este dor de jocurile oficiale si la fel simt si jucatorii. Important este ca suntem pe doi"


Antrenorul echipei "U" Cluj, Cristi Dulca, a declarat astazi ca ii este dor de meciurile oficiale, dar important este ca sunt pe locul doi. El a mai spus ca urmatoarele doua saptamani sunt vitale, pentru ca urmeaza patru meciuri vitale.

"Am avut trei jocuri amicale la Orastie in care am incercat sa folosesc cat mai multi jucatori. Imi este dor de jocurile oficiale si la fel simt si jucatorii, dupa o pauza cum a fost asta. Am fost tachinat in ultima vreme ca nu jucam si urcam in clasament. Nu este vina noastra ca s-au retras echipe, important este ca suntem pe 2. Ne asteapta doua saptamani foarte importante cu patru meciuri foarte dificile, primul cu Ariesul Turda, de maine (n. red. miecuri)", a declarat Dulca.


Antrenorul "studentilor" a mai spus ca presiunea a existat de la inceputul campionatului si ca e normal sa fie si acum la mare intensitate.

 

"Este normal sa existe presiune atunci cand exista un obiectiv. Vom trata jocul cu Turda foarte serios, nu vom desconsidera adversarul. Am pregatit partida pentru a castiga si ma bucura faptul ca jucatorii au avut un comportament foarte bun, au raspuns foarte bine la antrenamente. Avem nevoie de victorie sa ramanem in lupta pentru promovare", a mai spus Cristi Dulca.

Universitatea Cluj urmeaza sa mai joace si cu UTA, Targu Mures si Dacia Mioveni.

Comentarii Facebook