Duel între galeriile U Cluj și CFR Cluj: ”V-am lăsat gunoaiele la poartă, aşa repede ați fugit?” - FOTO


Suporterii CFR Cluj au replicat, după ce ultrașii U Cluj au afișat pe stadionul ”Dr. Constantin Rădulescu”, din Gruia, bannere provocatoare. 

Suporterii ”studenților” au scris pe bannere: ”Someșul vreți să-l traversați/Grijă mare, să nu vă înecați” și ”Când cobori din deal în vale, Ai șanse să-ti rupi picioare În CLUJ doar “U”!”. Imaginile au apărut pe Facebook.

Ultrașii CFR Cluj din Peluza Vișinie au adunat bannerele și s-au dus la Cluj Arena să îi caute pe ”vinovați”: ”Prin Gruia de negăsit, v-am lăsat gunoaiele la poartă, aşa repede ați fugit?”.

Scandalul a izbucnit după ce echipa CFR Cluj și-a manifestat intenția de a juca pe Cluj Arena meciurile de acasă, deoarece pe stadionul ”Dr. Constantin Rădulescu” se înlocuiește gazonul.

Între timp, oficialii echipei ”feroviare” au anunțat că nu vor juca pe Cluj Arena, fiind convinși de autorități că acest lucru ar duce la escaladarea conflictelor între galerii. Suporterii au rămas însă angrenați în aceste provocări, care au legătură și cu derbiul din luna octombrie, dintre U Cluj și CFR Cluj.

Galeria U Cluj a afișat bannere provocatoare pe stadionul CFR Cluj - FOTO

Comentarii Facebook