Drifting in miniatura la Iulius Mall, in week-end!

 

Va plac bolizii? Daca da, atunci nu trebuie sa ratati campionatul de automodelism care va avea loc in week-end, in 26 si 27 februarie la Iulius Mall. Radiocomandatele vor derapa controlat pe pista, iar adevarati bolizi in miniatura vor face show la Iulius Mall in Cluj-Napoca.

 

Pasionatii acestui sport, care are din ce in ce mai multi adepti, sunt asteptati de organizatori, HPI Racing,, sa vina si sa admire "masinutele".

 

Echipa Hpi-Racing Romania  aduce al 4-lea eveniment de RC DRIFT organizat in Romania alaturi de o premiera, primul concurs de RC CRAWLING din Romania.

 

Evenimentul va fi impartit in 2 concursuri distincte pe perioada a 2 zile: RC DRIFT si RC CRAWLING.

 

- Concursul de RC DRIFT consta in parcurgerea unui traseu complex de drift realizat in incinta Iulius Mall si se va desfasura pe 2 etape, antrenamente si calificari (Sambata) si finale (Duminica).

 

- Concursul de RC Crawling in premiera pentru Romania, va consta in parcurgerea unui circuit tehnic construit special pentru acest gen de competitii, traseu format din multiple suprafete de rulare (pamant, noroi, bolovani, pietris, nisip, butuci de lemn, etc), intr-un timp cat mai scurt contra cronometru.

Comentarii Facebook