Dosar penal după ce ultrașii s-au bătut la meciul de tineret dintre U Cluj și CFR Cluj


Un grup de ultrași de la U Cluj s-a bătut cu suporterii CFR Cluj, la meciul de sâmbătă, de la Baza Sportivă ”Ardealul, din Someșeni.

Polițiștii fac demersuri pentru a-i identifica pe cei implicați în conflictul de la meciul juniorilor U16 legitimați la cele două echipe fanion ale Clujului. 

La data de 14 octombrie a.c., în jurul orei 14.10, polițiștii au fost sesizați despre faptul că, în timpul unui meci de fotbal mai multe persoane s-ar fi angrenat într-un conflict fizic, în tribuna unei baze sportive situate în cartierul Someșeni, din municipiul Cluj-Napoca.

După eveniment, persoanele care ar fi inițiat conflictul au părăsit baza sportivă până la sosirea echipajelor de poliție.

În cauză, polițiștii s-au sesizat din oficiu sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tulburarea ordinii și liniștii publice, efectuând cercetări în vederea identificării persoanelor vinovate și tragerii la răspundere a acestora.

Mai precis, un grup de suporteri ai U Cluj a pătruns în tribună și s-a dus direct la cei de la CFR Cluj. În meleul creat s-au împărțit pumni, iar o persoană din grupul celor care erau deja în tribună, cel mai probabil suporter CFR Cluj, a folosit un spray cu gaze. 

Agresorii au dispărut, iar apoi poliția a fost anunțată și a demarat investigațiile. 

Vezi AICI VIDEO cu tot incidentul.

Comentarii Facebook