Doroftei îi pregătește o surpriză DE ZILE MARI lui Bute în 2013. Vezi aici despre ce este vorba


Președintele Federației Române de Box, Leonard Doroftei are planuri mari pentru acest an, iar unul dintre ele îl are ca obiectiv principal pe Lucian Bute.

Doroftei vrea să-i organizeze un meci lui Bute pe Național Arena în 2013, lucru pe care nu a reușit să îl înfăptuască nici măcar fostul președinte FR Box, Rudel Obreja, un apropiat al pugilistului român stabilit în Canada.

"Să reuşim un lucru pe care şi-l doresc mulţi oameni şi foşti sportivi, şi boxerii din ziua de azi, să readucem «Centura de aur», să avem şi noi o competiţie internaţională în România. Să le arătăm tuturor că suntem o naţie puternică, de luptători. Să vedem un meci oferit de Lucian Bute pe Naţional Arena, un meci de titlu mondial, să readucă atenţia oamenilor asupra boxului.

Avem nevoie, chiar avem nevoie de meciuri frumoase, meciuri de box de campioni, cu campioni, cu alţi campioni. Asta este ţinta noastră, pentru asta m-aţi pus preşedinte, să aveţi calitate, nu cantitate! Fiţi alături de mine, că vom reuşi să facem lucruri frumoase numai împreună, de unul singur nu pot, recunosc", a declarat Leonard Doroftei pentru Dolce Sport.



Comentarii Facebook