Dorinel Munteanu a fost aplaudat de fanii CFR Cluj! Vezi ce a declarat VIDEO


Dorinel Munteanu a fost aplaudat de suporterii CFR Cluj la finalul meciului de luni seara. "Munti" a spus ca e convins ca Otelul va castiga campionatul.

"Sunt foarte bucuros pentru cele trei puncte castigate azi, nu e niciun dubiu din acest punct de vedere, al jocului. Am stiut ca avem in fata campioana, care nu trece printr-un sezon bun, dar are jucatori valorosi. Au venit dupa doua victorii consecutive, si-au dorit si in seara asta, dar jocul echipei mele a fost foarte bun. Contrar celor care si-au dat cu parerea ca iesim din lupta pentru titlul, uite ca facem fata titlului. Vom vedea la final cine va castiga. Sunt convins ca noi vom iesi campioni. CFR are jucatori valorosi, acum doua saptamani au castigat contra Vasluiului, dar jocul echipei noastre a facut ca ei sa nu poata sa joace. Ne-au pus probleme pe final de joc, din lovituri libere, dar am facut un joc exact. Golul marcat a venit in cursul jocului", a declarat Dorinel Munteanu.

Fostul antrenor al "feroviarilor" a mai spus ca este multumit ca spectatorii l-au aplaudat. "Ma bucur de aprecierea oamenilor de la Cluj. Sunt convins ca in Cluj oamenii sunt cunoscatori de fotbal si aplauda echipa mai buna. Nu ma intereseaza ce zic cei de la Vaslui si Timisoara. Am pierdut avantajul in clasament din cauza ghinionului, dar cu aceasta victorie am revenit. Vom termina si vom fi campioni", a mai spus Munteanu.

Otelul Galati na invins cu 1-0 CFR Cluj in ultimul meci al etapei a XXX-a a Ligii I.

Comentarii Facebook