Doi jucători steliști și-au înecat amarul în băutură și femei după egalul cu Basel


Deși mai toți jucătorii echipei Steaua au mers acasă după egalul dezamăgitor din partida cu Basel, scor final 1-1, doi dintre ei, Cristi Tănase şi Mihai Răduţ, și-au făcut de cap în Censtrul Vechi din București.

Reghecampf i-a anunțat pe jucători să fie atenți cum își petrec zilele libere, mai ales că le-a fost amânat meciul cu ”U” Cluj.

"Vedeţi cum vă petreceţi timpul liber, este treaba voastră unde vă duceţi, însă să nu vă prind pe niciunul că ajungeţi prin tabloide. Nu vreau să se mai comenteze negativ de voi mai eles după acest rezultat", a fost avertismentul lui Reghecamp.

FANATIK a aflat că cei doi jucători, însoţiţi de două domnişoare, au petrecut până dimineaţă, masa acestora fiind plină cu vodcă şi vin plus câteva sucuri, comandate de faţadă. Martorii ocularii ai evenimentului respectiv au dezvăluit că abia în jurul orei ora 06:00, în această dimineaţa, jucătorii s-au hotărât, cu greu, să părăsească localul care aparţine unei vedete din show-bizzul românesc, vizibil afectaţi de aburii alcoolului consumat.

Comentarii Facebook