Doar un egal pentru CFR Cluj în duelul cu Craiova


CFR Cluj termină anul 2020 cu un egal 0-0, în fața celor de la CSU Craiova.


Prima parte a jocului disputat pe stadionul Doctor Constantin Rădulescu a fost una destul de modestă și foarte săracă în faze de poartă. CFR Cluj a început jocul cu un pressing avansat, însă Craiova a revenit și-a ratat cele mai mari ocazii de gol din prima repriză. În minutul 26 Bălașa nu a profitat de o respingere nesigură a lui Bălgrădean, iar reluarea acestuia a fost una slabă, nereușind să plaseze mingea pe poartă. Goalkeeper-ul CFR-ului s-a făcut remarcat 5 minute mai târziu, după un reflex de senzație la un șut al lui Mamut din 7 metri. Trupa lui Edi Iordănescu a încheiat prima parte dezamăgitor fără să izbutească măcar un șut pe poartă.

A doua repriză a decurs aproape asemănător cu prima, iar ambele formații au contat mai mult pe faza defensivă dorind să respingă atacurile adversarilor. Ardelenii au avut o șansă importantă de a deschide scorul la începutul celei de-a doua părții după o lovitură de cap periculoasă trimisă de Burcă puțin pe lângă poartă. Finalul a fost unul tensionat, iar oltenii au fost la un pas să plece cu toate punctele după ce șutul lui Bic a izbit violent bara transversală.

Echipe de start:

CFR Cluj: Bălgrădean - Manea(Susic min 75), Vinicius, A. Burcă, Camora - C. Deac, Soares(Păun min 81), Djokovic - M.Gâdea(min 9 intră Chipciu; Perreira min 75), Debeljuh, V. Costache(Itu min 81) 

Rezerve: Sandomierski - Susic, Ciobotariu, Hoban, Itu, Pereira, Păun, Chipciu, Vojtus 

CS Universitatea Craiova: Pigliacelli - Șt. Vlădoiu, Bălașa, Papp(M. Constantin min 69), N. bancu - Nistor, Ov. Bic, Cicâldău - V. Constantin(Bărbuț min 56), I. Mamut, Ofosu 

Rezerve: I. Popescu - I. Mitran, M. Cosntantin, Vătăjelu, Screciu, Cătățînă, Bărbuț, Baiaram, A. Ivan

FOTO: Telekom Sport


Comentarii Facebook