Distracție cu derapaje în Piața Unirii FOTO

 


Clujenii pot experimenta senzțiile derapărilor controlate, alături de piloții de la Napoca Rally Academy, de la ora 16.00, în Piața Unirii.

În colaborare cu Primaria Cluj-Napoca, Napoca Rally Academy, campioana nationala la raliuri, va invită sâmbătă, 25 august, în Piața Unirii, la o întâlnire cu piloții și copiloții echipei.

Aproximativ 70 de persoane s-au înscris la această demonstrație, unde au ocazia de a experimenta derapajele în simulatoare, alături de piloții profesioniști de la Napoca Rally.

Scopul acestui eveniment este de a le arăta șoferilor clujeni pericolele derapajelor și de a le da informații prețioase despre conduita defensivă la volan, în speranța că aceștia vor învăța să evite accidentele cauzate de neglijență.

Evenimentul se va desfășura între orele 16.00 și 20.00 pe latura estică a Pieței Unirii, unde puteți lua autografe și puteți admira de aproape masinile de concurs ale echipajelor Vlad Cosma – Florin Dorca (Citroen C2R2 Max) si Daniel Ungur – Anton Avram (Subaru Impreza STI ), care la sfarsitul saptamanii trecute au obtinut titlul de campioni nationali ai clasei 11, cu doua etape inainte de incheierea campionatului national de raliuri.

 

 

Comentarii Facebook