Dezvăluirile Simonei Halep, într-un interviu pentru The Guardian: Mă bucur de viață


Simona Halep a vorbit, într-un interviu recent pentru publicația The Guardian, despre starea în care se află acum și despre sacrificiile pe care le-a făcut pentru tenis de-a lungul vieții.

Numărul 1 mondial a spus că până acum, tot ce a făcut a fost pentru sportul pe care îl practică, recunoscând că nu conta nimic altceva, motiv pentru care presiunea asupra sa era imensă.

Totul s-a schimbat după ce a câștigat primul său Grand Slam, la Rolland Garros, spune sportiva în cadrul interviului, precizând că i ”s-a luat o greutate mare de pe umeri”, iar acum a început să se bucure mai mult de viață.

Până acum, tot ce am făcut a fost pentru tenis. Nu a contat nimic altceva și de aceea am suferit. Acum nu mai e presiune. Mă simt mai bine. Dacă nu câștigam Roland Garros, nu aș fi fost la fel de relaxată. Mi s-a luat o greutate mare de pe umeri. M-am dedicat 100% tenisului timp de mulți ani.

Acum am început să mă bucur mai mult de viață! Ies în oraș, îmi fac prieteni și sunt mai deschisă. Înainte să câștig Roland Garros eram mai concentrată. Să câștig a fost cel mai bun lucru! Am plâns pentru că a fost ceva incredibil. Tot ce am visat a devenit realitate. Toți cei pe care îi iubesc erau acolo când am ridicat trofeul. A fost cel mai bun moment pe care l-am avut. Poate că râmâne cel mai bun. Dar să vedem ce va fi. Poate în viitor voi avea mai multe.

Nu mă așteptam ca Sloane Stephens să joace așa bine pe zgură. Am zis că trebuie să încerc ceva nou, să fiu mai agresivă. Am avut încredere că voi reuși”, a declarat Simona Halep pentru The Guardian.


Comentarii Facebook