Dezvăluiri despre comportamentul lui Gigi becali la închisoare: ”Urlă, țipă”


Gigi Becali s-a plâns instanței de condițiile de transport de la penitenciarul Poarta Albă până la tribunal și chiar a cerut rotecție după gratii, însă paznicii închisorii spun că nici afaceristul nu e ușă de biserică.


"Eu mă aflu la Poarta Albă. Este o cursă care pleacă și oprește în toate pușcăriile. Este foarte greu să merg șapte ore în condițiile în care eu am plătit atîtea taxe și statul român nu mă poate transporta așa cum trebuie. Trebuie să plătesc prețul celebrității. Trebuie să stau într-o cușetă, în dubă și nu alături de ceilalți 30 de deținuți. În loc să mă iubească, ei mă cleveteau, iar eu mă rugam! Eu am plătit 10 milioane de euro taxe la stat din închisoare, dar dacă statul nu poate plăti pentru mine 500 de euro ca să fiu transportat în condiții decente la București e greu, foarte greu", s-a văitat Gigi Becali la tribunal.

Şefii de la penitenciarul Poarta Albă s-au arătat surprinşi că Gigi Becali s-a văitat în faţa judecătorilor, deşi în arest n-a făcut nici o plângere, cu toate că are această posibilitate. "Nu e un deţinut model!", îl acuză cei de la Poarta Albă, conform Fanatik.

"În ciuda faptului că nu am avut nici o problemă cu el de cînd a ajuns aici, deținutul Gigi Becali nu este un model. Refuză să participe la activitățile din cadrul închisorii și nu a făcut nici o cerere prin care să muncească în cadrul închisorii sau afară. Nu a apelat niciodată la psiholog şi, la cum îl ştim şi îl vedem, nici nu credem că va cere vreodată acest serviciu", au adăugat oamenii care îi vegheză pe deţinuţi la puşcăria de la Valu lui Traian.

La ultimul meci al Stelei din Champions League, cel cu Steaua, patronul roș-albaștrilor a avut parte de trăiri intense și a fost într-o agitație continuă.

"Nu sunt liniștiți suporterii Stelei, care sînt mulți și la penitenciar, dar el? Mai țipă, mai urlă… Nu e calm nici aici, trăiește intens!", ne-au mai declarat angajaţii de la Poarta Albă.

Comentarii Facebook