Dezamăgire totală pentru Petre Grigoraș după egalul cu Brașov: ”Am făcut o propagandă proastă fotbalului”


Tehnicianul CFR CLuj, Petre Grigoraș, s-a declarat extrem de dezamăgit de evoluția echipei sale în partida cu FC Brașov, încheiată cu scorul 0-0.

Antrenorul spune că echipa sa a făcut o ”propagandă proastă fotbalului” și că singurul care a salvat meciul a fost Felgueiras, cu 2-3 intervenții bune.

"Nu am ce comenta după un asemenea meci, a fost cel mai urât meci făcut de echipa mea, unul din cele mai proaste de când sunt eu la Cluj. Sub nicio formă nu meritam mai mult. După un joc cu Dinamo credeam că aici va fi altceva, dar am fost lenţi, prevăzători în acţiuni, nu ne-am creat nici o ocazie clară de gol. În seara asta am făcut o propagandă proastă fotbalului. Am făcut două schimbări la pauză, dar cei care au intrat nu au adus niciun plus. Repet, a fost un joc foarte slab pentru care îmi asum responsabilitatea. Am făcut multe egaluri în acest campionat, din care cinci de 0-0, care în opinia mea este cel mai urât scor din fotbal. Felgueiras a avut 2-3 intervenţii excelente care au salvat acest punct, altfel putea fi mult mai rău pentru noi. E clar că nu te poţi gândi la mai mult când faci astfel de jocuri. Dacă jucam şi aveam 7-8 ocazii era un meci ok şi îi lăudam dar aşa...nu am ce să mai spun. Azi nu am fost la nivelul Ligii 1.", a spus Grigoraş, conform Mediafax

Comentarii Facebook