Un român a devenit campion mondial la Triplu Ultratriatlon


Andrei Rosu este noul campion mondial al Ultratriatlonului din Mexic. Românul a parcurs o distanță de 11,4 km inot, 540 km pedalat si 126 km alergare.

Sportivul a reușit performanța de a deveni noul campion mondial la triatlon, iar următorul pas este participarea la Decatlon, unde va trebui să parcurgă 38 km inot, 1800 km pedalat si 422 km alergare.

Pentru cei care nu stiu rezultatul Triplu Ultratriatlonului din Mexic, am sa ma manifest ‘vocal’: Am reusit! Am terminat!! Am castigat!!! Sunt atatea lucruri de povestit despre experienta traita la Cupa Mondiala de Ultratriatlon, incat imi va fi greu sa surprind macar 10% din ce s-a intamplat acolo. Totusi, voi incerca sa surprind cat mai mult(e) din cea mai dificila experienta sportiva din viata mea (de pana in prezent :) )… Si voi incepe prin a va spune ca am inceput sa scriu aceste randuri la 6 dimineata, dupa doar doua ore de somn post-concurs (asa s-a intamplat si dupa Double Iron-ul din Florida), fara a imi simti varful degetelor de la maini (mi-au amortit de la atata stat pe bicicleta :) ), cu bataturi groaznice in palme (am tinut prea ‘inclestat’ ghidonul) si vreo cateva la degetele de la picioare, cu toata partea dreapta ‘faultata’ de la o cadere cu bicicleta si cu dureri (moderate) pe ABSOLUT tot corpul, ca in bancul cu blonda la doctor (cu mentiunea ca, atunci cand apas pe diverse parti ale corpului, durerea nu este cauzata – din pacate – de o problema la deget :) ). Dar toate astea vor fi istorie in cateva zile, iar bucuria de a fi realizat ceva aparent imposibil (raportat la scurta mea experienta sportiva) si pentru care am muncit din greu in ultimele 3 zile (si nu numai) va dura, cu siguranta, mai mult decat durerea si va ramane un reper important al vietii mele”, povestește Andrei Rosu pe blogul personal.

Citește AICI experiențele românului la Triplu Ultratriatlonului din Mexic

Comentarii Facebook