Denis Alibec a ajuns aseară la Cluj! Atacantul va evolua sub comanda lui Șumudică din nou


CFR a dat lovitura verii în Liga 1. Conducerea clujeană a reușit să-l aducă, sub formă de împrumut, pe Denis Alibec în Gruia. Astfel, atacantul va evolua din nou sub comanda lui Marius Șumudică, după perioada petrecută la Astra Giurgiu, când au câștigat împreună campionatul în România.

Denis Alibec a ajuns la echipa din Gruia

Denis Alibec va juca pentru a cincea echipă în Liga 1. Debutul a fost la Farul Constanța, în 2008, pe urmă a mai trecut pe la Viitorul Constanța, Astra Giurgiu, FCSB, iar acum, CFR Cluj.

Denis Alibec a declarat că a fost convins de Marius Șumudică să se alăture echipei din Gruia.

E Marius Șumudică. E normal să vin după el. Să ne calificăm în Champions League sau Europa League și să luăm campionatul, asta vreau. Am venit să îi susțin, să îi ajut și să facem o performanță foarte bună în continuare”, a precizat atacantul chiar în aeroport, conform sport.ro.

Internaționalul român a fost cumpărat anul trecut de Kayserispor, când turcii i-au plătit clubului patronat de Ioan Niculae 1 milion de euro în schimbul său. Chinuit de accidentări, Alibec a fost utilizat în doar 17 meciuri, în care a marcat 3 goluri și a oferit o pasă decisivă.


Comentarii Facebook