Miercuri 24 Aprilie

CFR Cluj, fără doi oameni de bază în meciul cu Lincoln! Camora şi Omrani nu au făcut deplasarea în Gibraltar


CFR Cluj își dorește un nou sezon cât mai lung în cupele europene, iar în turul doi preliminar al Champions League va întâlni modesta Lincoln Red Imps. 

Marius Șumudică nu se poate baza pe doi titlulari incontestabili, căpitanul Mario Camora și atacantul Billel Omrani, pentru partida tur din Gibraltar, care se va disputa marți, de la ora 19:00, conform fanatik.ro.

Prima manșă riscă să nu fie difuzată la TV din cauza sumei uriașe cerută de o firmă din Gibraltar pentru a produce meciul.

Absențe de marcă la CFR Cluj pentru partida cu Lincoln

CFR Cluj nu-i va avea pe Mario Camora și Billel Omrani la întâlnirea tur cu Lincoln Red Imps, cei doi fiind nerefăcuți după accidentările suferite în partida cu FC U Craiova, din prima etapă a noului sezon din Liga 1.

Situația medicală a celor doi nu este ceva care să sperie, însă Marius Șumudică a ales să-i lase acasă, mai ales că duelul împotriva campioana Gibraltarului este unul mai mult decât lejer. Căpitanul Camora a fost rezervă și în partida cu FC U Craiova, intrând pe teren doar pentru ultima jumătate de oră.

În schimb, Omrani a fost înlocuit în minutul 77 al întâlnirii cu formația lui Adi Mutu, iar oficialii clujeni s-au temut că atacantul a suferit o ruptură musculară. Totul, francezul nu are decât o contractură, dar Șumudică nu a vrut să riște nimic.

Bonus uriaș pentru ardeleni dacă trec de campioana Gibraltarului

Locul celor doi în primul „11” în partida din Gibraltar va fi luat de Iasmin Latovlevici, care a fost titular cu FC U Craiova, și Gabriel debeljuh, cel care l-a înlocuit pe Billel Omrani în meciul din campionat.

Miza este extrem de importantă pentru CFR Cluj în turul doi preliminar al Champions League. În cazul în care o elimină pe Lincoln Red Imps, campioana României are garantată prezența în grupele UEFA Conference League, ceea ce ar reprezenta și un uriaș bonus financiar.

În ciuda faptului că adversarul este unul modest, Marius Șumudică a ținut să-și avertizeze jucătorii că meciul nu va fi atât de ușor pe cât arată pe hârtie, mai ales din cauza terenului sintetic care poate pune mari probleme.

Visul revanșei cu Young Boys

În cazul probabil în care va trece de Lincoln Red Imps, CFR Cluj va întâlni în turul trei preliminar al Champions League învingătoarea partidei dintre elvețienii de la Young Boys Berna și slovacii de la Slovan Bratislava.

Pentru ardeleni va fi un bun prilej de a-și lua revanșa în fața celor de la Young Boys, după ce în sezonul trecut au fost eliminați scandalos din Europa League. Mai precis, CFR avea nevoie de o victorie în Elveția, în ultima etapă a grupelor, pentru a ajunge în 16-imile de finală, dar arbitrul s-a opus unei noi calificări.

CFR Cluj și Young Boys Berna vor da piept în turul 3 preliminar al Champions League, meciul tur urmând să aibă loc în Gruia la 3 sau 4 august, returul fiind programat o săptămână mai târziu în Elveția.


Comentarii Facebook