Demba Ba nu face pace cu Colțescu în ciuda celor afirmate de N Doye la TV


Vârful Campioanei Turciei, Demba Ba, nu face pace cu Colțescu în ciuda celor afirmate de fostul jucător al celor de la Dinamo, Vaslui sau ASA Tg.Mureș, N Doye, care declara că cei doi s-au împăcat.

Scandalul dintre arbitrul român și clubul turc a pornit după ce, Colțescu ar fi utilizat cuvintele "ala negru" pentru a-l identifica pe secundul celor de la Basaksehir, Pierre Webo. În scandal a intervenit și Demba Ba, care l-a certat spunându-i:

”De ce nu zici 'acest tip alb' când vorbești despre un tip alb, ci spui doar 'acest tip'? Ascultă-mă! De ce când te referi la un 'tip negru' trebuie să spui 'acest tip negru'?

În urma cu două zile N Doye afirma pentru cei de la sport.ro că a vorbit cu Demba Ba și că, senegalezul ar fi căzut la pace cu arbitrul român.

“Au vorbit, s-au înțeles foarte bine. Amândoi m-au sunat înapoi și mi-au zis că sunt foarte fericiți. Demba mi-a zis ca Sebi e un om foarte bun, la fel și Coltescu despre Demba. Ei doi s-au înțeles!", explica N Doye pentru cei de la sport.ro


Faptul că cele spuse de N Doye pe TV par să fie false este dat de mesajul postat pe Twitter de senegalez în urmă cu câteva ore.

"Asigurați-vă că sursele voastre sunt de încredere... oricum"

DEMBA.png

Comentarii Facebook