Decizia surpriză a Simonei Halep, înaintea turneului de la Eastbourne



Simona Halep a luat o decizie surpirnzătoare și și-a făcut timp pentru a participa la o acțiune caritabilă organizată de sponsorul principal al turneului WTA de la Eastbourne (Anglia), care va avea loc săptămâna viitoare.

Halep, finalistă luna aceasta la Roland Garros, a participat la promovarea "Zilei internaționale de caritate Aegon", împreună cu tenismanul canadian Vasek Pospisil, care a atins sferturile de finală la Wimbledon, în 2015, anunță cotidianul Eastbourne Herald, conform Agerpres.

Campania este dedicată colectării de fonduri pentru susținerea costurilor de funcționare a 12 centre care oferă îngrijiri paleative bătrânilor și copiilor din regiunea Sussex.

Acțiunea își propune, pe lângă strângerea de fonduri, conștientizarea serviciilor inestimabile furnizate de aceste centre către comunitatea din Sussex.

Simpna Halep va participa la turneul WTA de la Eastbourne, dotat cu premii în valoare totală de 753.900 dolari, datorită unui wild card. Competiția se va desfășura în perioada 25 iunie — 1 iulie.

Comentarii Facebook