Deal-ul zilei: 45 de lei in loc de 100 de lei pentru un abonament de 6 saptamani la Diamond Dance Club! (P)

Cele 12 sedinte de dans vor incepe in 29 august si se vor incheia in 5 octombrie 2011. Pe parcursul sedintelor veti invata vals lent, vals wienez, tango, salsa, merengue, bachata, cumbia, slow fox, dansuri de club, etc.

 

Reducerea pentru cursurile organizate de Diamond Dans Club este oferita de Reddeal.


Cursurile sunt destinate adultilor la nivel de incepatori si se vor desfasura in perioada 29 august - 5 octombrie 2011. Sedintele se tin in fiecare luni si miercuri intre orele 19:30 - 21:00.


Diamond Dance Club din Cluj este un club sportiv afiliat  la Federatia Romana de Dans Sportiv si desfasoara o activitate de initiere a copiilor, tinerilor si adultilor  in dansul de societate, pregatirea tinerilor pentru inalta performanta in dansul sportiv si organizarea de competitii nationale si internationale.


Clubul de Dans Diamond este organizator de competitii si campionate de dans inca din anul 2001, organizand trei Campionate Nationale in anii 2002, 2006 si 2009, precum si anual Napoca Dance Festival, Concurs International de Dans Sportiv. Clubul nostru a fost premiat  la Galele Dansului Sportiv 2006  care se organizeaza anual de Federatia Romana de Dans Sportiv.

Oferta de reducere o gasiti pe www.reddeal.ro

Comentarii Facebook