Duminica 28 Aprilie

De ce spune Debelljuh că ”s-a simțit păcălit la CFR Cluj”. Croatul e acum la Sepsi


Gabriel Debeljuh (26 de ani) a ajuns la Sepsi, după ce nu a mai intrat în viziunile de joc ale lui Andreea Mandorlini, italianul de pe banca CFR Cluj.

Attila Hadnagy (42 de ani), directorul sportiv al celor de la Sepsi, a spus că Debeljuh a fost supărat pentru modul în care a fost tratat la Cluj.

Am mare încredere în echipă. Am făcut transferurile pe care ni le-am dorit ceea ce este un lucru foarte important. Au venit doi fotbaliști albanezi Kallaku respectiv Alimi, ca mijlocași centrali, și Gabriel Debelljuh, atacantul de la CFR Cluj.

Pe Kallaku l-am urmărit încă de la începutul anului, iar Alimi ne-a impresionat la Qabala, în cantonamentul de iarnă din Turcia. Deși a avut ofertă și de la CFR, Debelljuh a ales-o pe Sepsi pentru că s-a simțit păcălit la Cluj.

Acestea au fost cuvintele jucătorului, eu nu mă pot pronunța în acest caz”, a spus Attila Hadnagy, pentru playsport.ro.

Gabriel Debeljuh ar fi vrut să rămână la CFR Cluj, dar clubul nu a vrut să plătească suma cerută de atacant.

Croatului i-a fost propus un contract pe 3 ani, cu un salariu lunar de 15.000 de euro, dar el cerea un salariu mai mare, care să crească gradual: 17.000 de euro în primul an, 17.500 în al doilea și 18.000 în ultimul an de contract.

Probabil că jucătorul este nemulțumit de unele promisiunil financiare făcute mai demult. Atacantul croat s-a accidentat și nu a mai jucat din luna august 2022.

Comentarii Facebook