Păcat! Remacle, îndrăgostit de Cluj, nu a fost dorit de Universitatea: ”Îmi e ciudă! Am fost fericit să port alb și negru. Voi reveni la Cluj, cândva!”


Martin Remacle (26 de ani), mjjlocaș central împrumutat de FC Botoșani la U Cluj, a fost vândut la Korona Kielce. El a jucat un an la U Cluj, echipa care nu a vrut să îl cumpere.

Polonezii le-au plătit 20.000 de euro celor de la Botoșani pentru transfer, bani pe care U Cluj nu a vrut să îi dea.

FC Botoșani a vrut să și negocieze suma, dar degeaba.

Mulțumesc suporterilor de la U Cluj, am fost fericit să port alb și negru, toată viața mea voi fi recunoscător. Mă voi întoarce cândva la Cluj. Mulțumesc și celor de la Botoșani. 

Mi-e ciudă că U Cluj nu a vrut să achite o sumă modică sau să se înțeleagă cu cei de la U Cluj. Nu a depins de mine, aș fi vrut la Cluj. Mă bucur că voi juca la Korona Kielce, într-un campionat puternic precum cel al Poloniei”, a declarat Remacle pentru GSP.ro.

Remacle a jucat 44 de meciuri pentru U Cluj, a reușit să marcheze 6 goluri și a oferit 3 pase decisive.

Belgianul a sosit la Cluj în pauza competițională a sezonului 2021/2022, pe când echipa lupta pentru promovare. Martin Remacle a marcat unul dintre cele mai importante goluri ale „studenților” din sezonul trecut, în turul barajului cu Dinamo. 

Martin spune că diferențele între fotbalul belgian și cel românesc, încep de la salarii, însă fotbalul se joacă nu doar pentru salariul luat, ci și pentru momentele în care tribunele sunt pline de fani, așa cum a fost la derby-ul „U” Cluj - CFR. 

Comentarii Facebook