CFR Cluj aduce numai fotbaliști modești! Acum, vrea să transfere un jucător cu o clauză de 1.500 de euro


Andreea Mandorlini vrea să aducă la CFR Cluj un jucător din Italia, care are o clauză de reziliere a contractului infimă: 1500 de euro.

CFR Cluj a cumpărat deja câțiva jucători din Italia, dar de la echipe modeste. I-a luat deja pe Matija Boben, de la Ternana, echipă din Serie B, Arlind Ajeti, de la Pordenone, grupare de Serie C, și Vasile Mogoș, de la Crotone, din liga a treia Italiană. ”Feroviarii” au pus ochii pe un alt fotbalist din diviziile inferioare din Peninsulă.

Este vorba despre Mino Chirico, un mijlocaș lateral în vârstă de 31 de ani, legitimat la Crotone, unde a fost până de curând coechipier cu Vasile Mogoș.

Potrivit italienilor de la Padova Sport, CFR Cluj negociază în această perioadă cu Mino Chirico, fotbalist care are în contractul de la Crotone o clauză de reziliere de numai 1.500 de euro, valabilă doar până la 10 iulie.

CFR Cluj aduce jucători de mâna a doua, dar vrea să își vândă valorile pe milioane de euro.

Până acum există interes din Italia, din Serie B, de la Parma, pentru Daniel Bîrligea, estimat la 7 milioane de euro. Tot în Italia ar putea ajunge și Simone Scuffet, la Empoli sau Spezia, iar Nana Boateng ar putea merge sub comanda lui Dan Petrescu, în Coreea de Sud, la Jeonbuk.

Mino Chirico / Foto: Instagram@mino_chirico91

Comentarii Facebook