De ce nu a mai intrat Emil Szolomajer in teren la meciul U Cluj - Kuban VIDEO


Sefii U Cluj au explicat momentul de la finalul meciului dintre U Cluj si Kuban, in care Emil Szolomajer, fostul portar al Universitatii, a stat pe marginea terenului, dar nu a mai intrat.

"Super Solo" s-a schimbat si a asteptat pe marginea gazonului sa fie introdus in teren pentru a apara poarta U Cluj, dar centralul Cristi Balaj a suflat finalul meciului. Suporterii au considerat ca acea scena a fost o jignire, iar organizatorii nu si-au facut bine treaba.

"In momentul in care era prevazuta aceasta schimbare, Cristi Balaj a fluierat. Nu a fost nimeni care sa nu intre sau... Daca e sa fie o gafa cred ca e a lui, a lui Solo nu a altcuiva", a declarat antrenorul Ionut Badea.

"Am povestit cu el. E un subiect total nesemnificativ. A fost o seara speciala. El s-a trezit tarziu sa intre in teren. E o chestie din care nimeni nu a avut de suferit. Poate ca si imagine suporterii si-ar fi dorit sa il vada pe Solo in poarta. El s-a ridicat de pe banca si a vrut sa joace in ultimele 2 minute", a explicat si directrul executiv al U Cluj, Cosmin Irimies.

Aceasta a fost una dintre gafele de la meciul inaugural de pe Cluj Arena, dupa ce Cristi Pojar, fosta mare glorie a U Cluj din anii '90, a fost introdus in teren in minutul 42, dar a iesit fara sa loveasca deloc mingea.

 

Vezi detalii...

Rusii si-au batut joc de inaugurarea Cluj Arena! Cristi Pojar nici nu a atins mingea VIDEO

Comentarii Facebook