De ce este executat antrenorul U Cluj, Marius Popescu, de ”apropiații” lui Florian Walter

 

Tehnicianul de pe banca U Cluj, Marius Popescu, are mari probleme la echipă, unde oficialii încearcă din răsputeri debarcarea lui.

 

Lui Marius Popescu i-ar fi cerut demisia chiar administratorul judiciar, Marieta Anastasescu, dar și oamenii din anturajul lui Florian Walter. Oficial, nemulțumirea vizează locul 10 ocupat de U Cluj în clasament, dar în realitate, se pare că oamenii lui Walter ar vrea să îi facă loc lui Mihai Teja pe banca tehnică a U Cluj. 

 

Marius Popescu a fost tranșant și a informat că nu va pleca fără plata clauzei de reziliere a contractului. 

 

U Cluj a reușit în ultima etapă să bată liderul ligii secunde, FCM Baia Mare, scor 1-0, dar nici acest lucru nu a fost de ajuns. 

 

Situația lui ”Papi” la U Cluj va fi tranșată în următoarele 24 de ore, după discuții cu administratorul judiciar, Marieta Anastasescu.

 

Mihai Teja a recunoscut că i s-a propus să vină la U Cluj, când a întrebat despre plata restanțelor financiare. ”Au fost nişte discuţii. Eu mai am nişte bani de luat de la "U" Cluj şi am vorbit cu doamna Anastasescu. Atunci m-a întrebat: <<Ce-ai zice dacă te-ai întoarce?>>”, a spus Mihai Teja.

 

El ar veni la Cluj cu un sponsor. ”O echipă, clasată pe locul 10, în Liga a II-a, doar cu jucători tineri nu e foarte tentantă, dar eu aş veni să ajut. Mie mi-a făcut plăcere să lucrez la Cluj, am întâlnit oameni deosebiţi şi această echipă nu merită să moară, indiferent cine o antrenează. Dacă vin, normal că o să vin cu un sponsor, pentru că situaţia financiară este delicată. Nu vreau să se creadă că aş veni cu un sponsor care să salveze situaţia financiară a echipei, dar cu unul care să suporte cel puţin salariul meu şi al staff-ului”, a mai spus antrenorul, conform prosport.ro

Comentarii Facebook