De ce a refuzat Dorin Goga Universitatea Cluj, echipa unde s-a lansat?

 

Dorin Goga a refuzat oferta U Cluj și a ales să joace la ASA Târgu Mureş.

 

Clujeanul a fost în negocieri cu Universitatea Cluj, dar a ales să meargă la Târgu Mureş, pentru un sezon. Șefii de la Cluj i-ar fi spus să aştepte până la finalizarea transferului lui Valentin Lemnaru la Steaua, dar Goga nu a putut accepta așa ceva.

 

Cei de la ASA au fost foarte profesionişti în tot ceea ce a însemnat negocieri şi am ales să vin la ei. Oferta lui “U” Cluj era să mai amân răspunsul pentru ASA şi nu puteam să accept. Cred că transferul meu depindea de plecarea lui Lemnaru”, a confirmat Goga pentru ProTv.

 

Dorin Goga s-a alăturat unui lot din care fac parte deja șapte jucători cu câte un titlu de campion în palmares. 

 

Şi eu sunt campion şi poate de aceea am venit aici. Am vrut să mă întorc acasă. Nu a fost exact cum mă aşteptam în China. Am văzut că este un lot cu multă calitate şi putem face un sezon bun. Va fi un an greu însă pentru că retrogradează şase echipe”, a declarat Goga. 

 

El a fost legitimat ultima dată în China, la Harbin Ytengși a câștigat campionatul, sezonul trecut, cu Dinamo Tbilisi, în Georgia.

 

Din lotul celor de la ASA Târgu Mureş mai fac parte: Stăncioiu, Gabi Mureşan, Hora, Ibeh, Sălăgeanu, Goga, N’Doye şi Zicu

Comentarii Facebook