De care jucător de la CFR Cluj se teme Gigi Becali: Aș vrea să plece de la echipă


Gigi Becali, patronul FCSB, a declarat după egalul, 3-3, cu CFR Cluj, că singurul jucător de care se teme este Ciprian Deac.

Finanțatorul FCSB a spus că ar dori ca Deac să plece de lșa CFR Cluj, pentru că mijlocasul clujean duce în spate tot greul meciurilor și face toate fazele importante. ”Singurul lucru pe care l-aș dori, nu că aș vrea să se accidenteze, dar să plece undeva Deac. Dacă aș putea să scap de el... El le-a luat toate campionatele, el le-a luat tot. El face tot acolo!

Eu am vrut să-l iau pe Deac cu 5 mii salariu. I-am reproșat lui Meme tot timpul. El a zis că e terminat, venise după accidentările din Germania. L-a luat CFR. Am vrut apoi să-l iau iar, cu 20.000 de salariu. Semnasem contractul, am vorbit cu băiatul, i-a făcut CFR ofertă mai mare și a rămas la CFR”, a spus Becali.

Gigi Becali a mai spus la Digi Sport că regretă că nu l-a cumpărat pe Deac, acum câțiva ani, când a avut șansa. ”Cerea 5.000 de euro salariu, dar am fost sfătuit să nu-l iau. Acum e prea scump”, a mai spus Becali.

FCSB - CFR Cluj 3-3. Dan Petrescu crede că va pierde titlul. Pe care dintre jucători l-a certat

Comentarii Facebook