David Lawrence a plecat de la U Mobitelco

 

Conducerea U Mobitelco BT Cluj a decis, impreuna cu David Lawrence, ca acesta sa plece acasa inainte de finalul sezonului. Lawrence a parasit Romania in aceasta noapte.


"Situatia mea nu se va rezolva pana la meciurile cu Medias, astfel ca nu voi putea ajuta echipa in aceste partide pentru medalia de bronz. In aceste conditii am decis impreuna cu cei din conducerea clubului sa plec acasa, acolo unde familia mea are mare nevoie de mine. Vreau sa le multumesc tuturor celor de la club si fanilor pentru ca m-au reprimit la echipa si au avut rabdare cu mine sa imi revin dupa accidentare", a spus David Lawrence, pe pagina oficiala a clublui.

"Am hotarat de comun acord impreuna cu David ca este mai bine sa se intoarca la familie. Momentan nu se stie exact situatia lui, probabil la final de sezon sau in pauza competitionala se va solutiona. El oricum nu mai poate sa ne ajute in meciurile cu Medias. Ii multumim pentru faptul ca a revenit si ne-a aratat un David Lawrence asa cum il stiam ca jucator, dar am ramas cu un gust amar", a adaugat si Mircea Cristescu.

David Lawrence a jucat in acest sezon 32 de meciuri pentru echipa noastra si a avut o medie de 9.3 puncte/meci, 5.5. recuperari/meci si 2.4 pase decisive/meci si 30 de minute jucate / meci.

Comentarii Facebook