Daum nu pleacă de la Națională. Ce a spus despre Simona Halep

 

Christoph Daum a spus că este responsabil să construiască ceva bun pentru viitorul echipei naționale.

 

E bine că am revenit de la 0-2. Asta înseamnă să jucăm cu viteză. Fotbaliștii noștri trebuie să joace la cel mai înalt nivel în fiecare săptămână. E nevoie de un joc mai rapid, cu pase mai rapide. S-a văzut și caracterul acestor jucători care au alergat, au pasat și ne-a ieșit în acest meci.

 

A fost o seară minunată, nu m-am uitat în presă. Îmi place România, am avut o seară fantastică. N-am vrut să mă cert cu jurnaliștii. Sunt foarte bucuros de această victorie din această seară. Toată lumea știe situația fotbalului românesc. Noi știm ce avem de făcut, ce trebuie să facem mai bine, dar există un proces.

 

Jurnaliștii sunt aproape de naționala României, de fotbalul românesc, dar câteodată scriu lucruri nebunești. Sunt responsabil să construiesc ceva pentru viitorul României. Noi vrem să facem ceva frumos", a declarat Daum la TV Sportro.

 

Apărarea construiește atacul. Am pierdut împotriva Poloniei cu două penalty-uri, dar n-a fost așa de rău cum o arată rezultatul", a mai adăugat Christoph Daum.

 

Daum vrea să continue la echipa națională chiar și fără a avea un contract.

 

Nu am nevoie de niciun contract. E mult mai important să fim uniți, să lucrăm pentru viitor. Nu vreau contract. Lucrez aici pentru că mă identific cu acest proiect al lui Răzvan Burleanu. E o onoare să fiu parte din acest proiect.

 

Am nevoie ca oamenii și naționala să fie alături de mine. Am văzut că publicul a fost alături de mine și alături de echipă. Nu vreau să vă răspund acum dacă voi rămâne și la anul aici", a mai precizat selecționerul, al cărui contract expiră în 2018.

 

Uitați-vă ce au scris jurnaliștii despre Simona Halep, care a reușit o performanță fantastică! Nu ați apreciat-o! Ați ascultat la televizor? N-ați ascultat! Nu vă uitați la sport la TV. Nu spun că presa trebuie să nu fie critică, dar trebuie să și analizeze”, a mai spus Christoph Daum.

Comentarii Facebook