Daum e mulțumit de egalul cu Muntenegru. Ce le transmite suporterilor

 

Christoph Daum, antrenorul României, a spus că e mulțumit de egalul cu Muntenegru, 1-1, de pe Cluj Arena.

 

Sunt mulțumit, dar nu complet, pentru că am avut șansa să câștigăm acest meci. După cum s-a jucat repriza a doua, meritam victoria. În prima, am fost puțin nervoși, nu am putut controla meciul. Partea a doua a fost mai bună. Muntenegru are mulți jucători buni. Mulți jucători au jucat la maximum, au dat totul, au fost la limită. Benzar a fost extraordinar pe partea dreaptă. Hoban și Bicfalvi au fost foarte buni, au muncit foarte mult pentru echipă. Am avut câteva ocazii, dar ar fi trebuit să jucăm mai bine, să fim mai concentrați în fața porții. În apărare, trebuia să fim mai atenți, mai ales la fazele fixe. Am fi meritat, totuși, trei puncte astăzi, măcar pentru repriza a doua”, a spus selecționerul României.

 

El a spus că a gândit meciul în așa fel, încât ca echipa să atace în a doua parte a meciului. ”Oricine ar fi început, ar fi fost un meci dificil. Știam că prima repriză va fi mai grea, nu am avut o bună circulație a mingii, pasele au fost o problemă. Oricine ar fi jucat, ar fi avut aceleași probleme. Știam că în repriza a doua vom ataca mai mult și planul era să aducem jucători proaspeți. Popa a marcat, a fost excelent, dar într-un fel am pregătit asta. Cel mai important este interpretarea poziției pe care joci. Trebuie să muncim mai mult la flexibilitate”, a mai spus Christoph Daum.

 

Nu se câștigă calificarea din primul meci, asta e sigur. Mai avem încă nouă finale. În prima am pierdut două puncte, nu am câștigat unul. Dar trebuie să mergem înainte. Vom avea șansa să facem și noi surprize. Totul e deschis în această grupă”, le-a spus Daum, suporterilor supărați după remiza de la Cluj.

Comentarii Facebook