Pe ce salariu va veni Dan Petrescu la CFR Cluj! Patronul a pus teancul pe masă ca la piață


Dan Petrescu (56 de ani) va semna zileel viitoare cu CFR Cluj, iar salariul este pe măsură.

”SuperDan” va încasa 30.000 de euro/lună, plus bonusuri de victorii per etapă, de obiective interne și eventual internaționale. Antrenorul va putea încasa o primă de campionat de 200.000 de euro, plus clauză de reziliere.

Dan Petrescu este liber de contract și a părăsit Asia. 

Petrescu ar fi trasat ordine precise și în privința meciului din Giulești, de sâmbăta trecută, 4-1 cu Rapid, când a oferit indicații și tactica de joc lui Ovidiu Hoban și Francisc Dican, scrie GSP.ro.

Petrescu nu va avea drept obiectiv titlul încă din acest sezon, cu siguranță pentru următorul. Totuși, CFR Cluj va încerca o remontada istorică încă din actuala stagiune. Din informațiile GSP.ro, antrenorul va avea un bonus uriaș dacă va reuși lovitura anului: 200.000 de euro. Bani degrevați de orice alt obiectiv următor, precum o calificare în grupele unei competiții europene.

SuperDan va avea un super salariu în Gruia: 30.000 de euro/lună, aproximativ la fel ca în mandatul precedent. Oricum, peste italianul Andrea Mandorlini (18.000 de euro/lună) și Adrian Mutu (15.000 de euro/lună).

La salariul „de bază” se vor adăuga prime duble de victorie în competițiile interne, bonusuri de promovare jucători U21, de fotbaliști la echipa națională, la loturile de juniori, de golgheter al Ligii 1 etc.

Comentarii Facebook