Miercuri 24 Aprilie

Dan Petrescu, pus pe fapte mari la CFR Cluj. Relația bună cu patronul a fost una decisivă


Revenirea lui Dan Petrescu pe banca tehnică a echipei CFR Cluj s-a datorat în primul rând unei relații „speciale” cu patronul Neluțu Varga. Antrenorul a semnat un contract valabil trei sezoane și are gânduri mari.  

Cei doi s-au înțeles foarte repede, fără multe clauze, iar relația este una de respect și încredere – „nu fac nimic de capul meu, dar nici patronul nu face”.

Ce președinte își dorește Petrescu la echipă

Nu au fost așa multe probleme. Eu cu patronul mă înțeleg extraordinar. Altele au fost motivele pentru care am plecat ultima dată. Chiar dacă am semnat azi, noi ne-am înțeles de ceva timp cu contractul. Era clar.

Nu au fost multe clauze. Colaborez cu patronul la orice. Și la noul președinte, și la noii jucători. Nu fac nimic de capul meu, dar nici patronul nu face. Așa a fost mereu, la toate echipele din România. Nu s-a trecut peste cuvântul meu.

Normal că am o sugestie de președinte. Se negociază, dar nu vă pot spune despre cine e vorba. Dacă va accepta… E un nume mare în fotbalul românesc, sper să reușesc să îl aducem.

M-am întors datorită patronului, pentru că a fost mereu alături de mine. Nu am avut niciun patron care să fie lângă mine în tot ce fac. Contează foarte mult. Am mai semnat pe 3 ani și la alte echipe, nu doar la CFR. Dar aici mă simt ca acasă”, a spus Petrescu.

Potrivit gsp.ro, președintele pe care Dan Petrescu îl dorește la CFR Cluj este Florin Prunea.

„Avem un lot extraordinar”

Planul e să avem un contract mai lung și să avem rezultatele dorite. Vrem un parcurs cât mai lung în Europa, grupele Champions League sau Europa League. Dar pentru asta trebuie să câștigăm prima dată titlul.

Anul acesta, în Conference League vrem să ajungem cât mai departe posibil, să câștigăm cât mai multe meciuri. Nu am nimic în contract pentru Conference League”, a spus Petrescu despre obiectivele pe care le are la CFR Cluj.

Avem un lot extraordinar. Băieții au dovedit-o cu FCSB. Nu știu dacă e cel mai bun, dar extraordinar de bun, care se poate bate la campionat și să ajungă cât mai sus în cupele europene”, a mai spus tehnicianul, care deja a reușit, din prima zi, trei transferuri.


Comentarii Facebook