Dan Petrescu pleacă de la CFR: ”Nu mai vreau să stau la echipă”. Care sunt motivele


Antrenorul CFR Cluj, Dan Petrescu, a spus că va pleca de la echipă, furios după arbitrajul de la meciul CFR Cluj - Gaz Metan Mediaș, terminat cu scorul de 1-2. Petrescu este furior și pentru că nu a primit jucătorii ceruți.

Nici eu nu mai vreau să stau la echipă, că sigur nu avem nicio șansă. După meciul cu Roma, vine pauza și vreau să plec și eu. M-am săturat! Mă duc, gata! Îmi iau la revedere de la toată lumea.

Vreau să-mi iau și eu o pauză, că nu mai pot. Să vină altcineva să facă față la tot, nu numai la arbitraj, că nu numai asta e problema. Să vină altcineva și să mă lase pe mine să mă mai odihnesc.

Oricum, nu trebuie să dăm noi vina pe arbitri, că am ratat și noi ca proștii. Cu arbitrii eu știu că nu avem nicio șansă anul ăsta, așa că nu mai are rost să mai mergem pe la meciuri.

Nu știu nimic, eu văd, eu văd! Eu vreau ca echipa să se prezinte după pauza competițională, dar cu alt antrenor, să facă performanță, că eu nu mai pot să fac performanță în România.

Trebuie să îmi caut de lucru, sincer. Da, am o clauză. Și dacă am o clauză și nu mai pot să antrenez, ce să fac? Să antrenez cu clauza în mână?", a spus Dan Petrescu la Fotbal Club.

"Eu am cerut jucători și arbitraje corecte! Arbitraje corecte nu am... Nu am cerut să mă ajute niciodată, dar să fie corecți. Păi, tată, ei (n.r.: conducătorii) trebuie să se ocupe și să vorbească. Ce ne facem? Eu să vorbesc? M-am săturat să vorbesc. Trebuie să vorbească să-mi asigure arbitraje corecte", a tunat Petrescu.

Comentarii Facebook