Miercuri 24 Aprilie

Dan Petrescu pleacă de la CFR Cluj, dar cumpără doi fotbaliști cu 6 milioane de euro și îi duce în Coreea


Nelu Varga ar fi ajuns la o înțelegere cu Dan Petrescu și îl lasă să plece, pentru că va cumpăra doi jucători și îi va transfera în Coreea de Sud.

”Bursucul” mai avea contract pe încă un sezon în Gruia, iar pentru a pleca trebuia să achite clauza de reziliere. 

Dan Petrescu va putea pleca acum în Coreea de Sud, dar la ”pachet” cu alți doi jucători. 

Potrivit Fanatik, Nana Boateng va pleca și el în Coreea, între Jeonbuk și Nelu Varga fiind deja un acord. CFR Cluj va încasa impresionanta sumă de 2.000.000 de euro în schimbul mijlocașului defensiv din Ghana.

În cazul lui Boateng, sursa citată susține că discuțiile sunt deja finalizate. Însă, Dan Petrescu mai vrea un jucător cu el în Coreea de Sud, iar Nelu Varga poartă în aceste momente negocieri intense cu oficialii lui Jeonbuk. Kosovarul Ermal Krasniqi ar putea să îl urmeze și el pe Dan Petrescu, dacă sud-coreenii acceptă să plătească suma cerută de Nelu Varga, respectiv 4.000.000 de euro.

Dacă părțile nu vor ajunge la o înțelegere acum, Dan Petrescu i-ar fi promis lui Nelu Varga că va face eforturi să îi convingă pe șefii lui Jeonbuk să revină cu o ofertă în maxim 6 luni, mai notează sursa citată.

Dan Petrescu are o clauză de reziliere de 400.000 de euro, însă aceasta nu va mai fi luată în calcul.

Totuși, dacă informațiile se confirmă, Nelu Varga se va alege cu o sumă mult mai mare, respectiv 6.000.000 de euro, de pe urma transferurilor lui Boateng și Krasniqi.

Nelu Varga va face așa o mare afacere și va avea buget pentru a negocia cu Răzvan Lucescu, Mircea Lucescu și Cristiano Bergodi.

Comentarii Facebook