Dan Petrescu NU a umblat prin oraș fără mască. El este internat în spital - UPDATE


UPDATE

Dan este în continuare în spital şi a fost dezamăgit de unele ştiri din presă, o anumită poză cum că ar fi fost prin oraş. Nicidecum, el este sub supraveghere medicală şi atent monitorizat de toţi doctorii", a spus Marius Bilașco după meciul cu FC Botoșani. Se pare că în fotografie este o confuzie. 


--------------------------------

Dan Petrescu a fost depistat pozitiv cu COVID-19 și a fost internat în spital la Cluj. Ulterior testele au indicat că nu are coronavirus în contradicție cu testele de la Regina Maria.

El nu va sta pe banca ”feroviarilor” la meciul de marți seara, pentru că mai are unele probleme.

Unii cred că antenorul celor de la CFR ar trebui să stea în izolare, dar a fost fotografiat plimbându-se pe stradă cu masca pe frunte, scrie Antena Sport, preluată de Mediafax. 

------------------------

UPDATE

CFR Cluj a anunțat în cursul zilei de marți că Dan Petrescu are coronavirus. În plus în comunicatul clubului, pe care îl puteți citi AICI, nu se spune nimic despre chemarea în judecată a clinicii private Regina Maria.

De asemenea, faptul că antrenorul principal al echipei noastre, Dan Petrescu, alături de o parte a staff-ului său tehnic nu va putea fi alături de echipă în următoarea perioadă este un mare handicap al echipei noastre în lupta pentru titlu.

Suntem alături 100% de jucătorii și staff-ul tehnic care au fost testați pozitiv și ne dorim să se însănătoșească cât mai repede pentru a putea să revină alături de echipă.

Toți cei implicați în viața echipei: jucători, conducători și angajați, alături de familiile noastre, am trecut printr-o perioadă extrem de dificilă, suntem epuizați de eforturile depuse și de stresul la care am fost supuși”, precizează conducerea clubului CFR 1907 Cluj.

Foto: Antena sport

Comentarii Facebook