Dan Petrescu, înjurat în ultimul hal de fanii Astrei Giurgiu: Nu îmi era dor. În China nu era așa


CFR Cluj s-a impus cu 5-1 în fața formației Astra Giurgiu, în deplasare, însă experiența nu a fost una foarte plăcută pentru antrenorul clujenilor, Dan Petrescu.

Tehnicianul a spus că a fost foarte nemulțumit de faptul că fanii Astrei l-au înjurat ca la ușa cortului pe parcursul meciului.

Am avut ghinioane peste ghinioane de când am venit la Cluj. Am avut bare cu CSU Craiova, cu FCSB. Unde am avut noroc? Am avut noroc doar că am dat peste un lot bun de jucători. M-am întors pentru că știam ce jucători sunt la CFR Cluj, mai ales că patronul a venit după mine. Dacă nu voi câștiga titlul, toată lumea mă va lua la rost.

Suporterii m-au făcut pilaf, nu mi-era dor de astfel de înjurături și astfel de polemici. În China nu era așa”, a spus Petrescu, potrivit GSP.ro. 

„Bursucul” a mai spus că nu le va permite jucătorilor să declanșeze petrecerea în vestiar, în ciuda faptului că aceștia mai au nevoie de o singură victorie pentru a cuceri un nou titlu. 

Petrecere? Nu! Nu are nimeni voie să pregătească nimic. Să nu strige nimeni «campionii» în vestiar, jucătorii n-au voie să facă asta”, a spus Petrescu. 

Comentarii Facebook