Vineri 4 Decembrie

CFR Cluj, victorie fără echivoc cu Astra Giurgiu. I-au învins cu 5-1 REZUMAT VIDEO


CFR Cluj e tot mai aproape de titlul de campioană, fiind lideri în clasament după victoria de luni seară, în fața echipei Astra Giurgiu, meci jucat în deplasare.

Astfel, formația din Gruia s-a impus chiar la Astra Giurgiu acasă cu scorul 5-1, patru dintre goluri fiind înscrise într-o singură partidă.

Clujenii au început partida în forță, Manea fiind aproape de un gol chiar din minutul 3, însă acesta a lovit bara. Omrani a fost cel care a deschis scorul, printr-o execuție din careu, în minutul 15.

Deși cei de la Astra au avut și ei câteva ocazii, prima jumătate a meciului s-a încheiat cu scorul 0-1 pentru CFR.

Golul secund a fost înscris de Djokovic, în minutul 58, cu capul, după o centrare a lui Culio. Câteva minute mai târziu, Llullaku a transformat un penalty în gol pentru Giuriu, scorul anjungând la 1-2.

Djokovic a reușit să îi distanțeze pe feroviari cu încă un gol, în minutul 73, urmând apoi un autogol al lui Bejan, CFR ajungând la scorul 1-4. Ultimul gol al partidei a fost înscris în minutul 87, printr-o execuție spectaculoasă a lui Hoban.

Clujenii sunt acum lideri în clasament cu 47 de puncte, avțnd un avans de 5 puncte în fața echipei FCSB. Dacă formația din Gruia va reuși să obțină un punct în duelul cu CSU Craiova din următoarea partidă, aceștia își vor asigura titlul Ligii I.


.

Comentarii Facebook