CFR Cluj, victorie fără echivoc cu Astra Giurgiu. I-au învins cu 5-1 REZUMAT VIDEO


CFR Cluj e tot mai aproape de titlul de campioană, fiind lideri în clasament după victoria de luni seară, în fața echipei Astra Giurgiu, meci jucat în deplasare.

Astfel, formația din Gruia s-a impus chiar la Astra Giurgiu acasă cu scorul 5-1, patru dintre goluri fiind înscrise într-o singură partidă.

Clujenii au început partida în forță, Manea fiind aproape de un gol chiar din minutul 3, însă acesta a lovit bara. Omrani a fost cel care a deschis scorul, printr-o execuție din careu, în minutul 15.

Deși cei de la Astra au avut și ei câteva ocazii, prima jumătate a meciului s-a încheiat cu scorul 0-1 pentru CFR.

Golul secund a fost înscris de Djokovic, în minutul 58, cu capul, după o centrare a lui Culio. Câteva minute mai târziu, Llullaku a transformat un penalty în gol pentru Giuriu, scorul anjungând la 1-2.

Djokovic a reușit să îi distanțeze pe feroviari cu încă un gol, în minutul 73, urmând apoi un autogol al lui Bejan, CFR ajungând la scorul 1-4. Ultimul gol al partidei a fost înscris în minutul 87, printr-o execuție spectaculoasă a lui Hoban.

Clujenii sunt acum lideri în clasament cu 47 de puncte, avțnd un avans de 5 puncte în fața echipei FCSB. Dacă formația din Gruia va reuși să obțină un punct în duelul cu CSU Craiova din următoarea partidă, aceștia își vor asigura titlul Ligii I.


Comentarii Facebook