Dan Petrescu, înainte de a zbura către Dubai: 3 ani jumătate mi-am dat viața la CFR Cluj


Dan Petrescu a plecat, zilele trecute, în Emiratele Arabe Unite, la trei săptămâni după ce a părăsit banca tehnică a echipei CFR Cluj.

Tehnicianul a declarat că în tot acest timp nu s-a uitat la niciun meci de-al fostei sale echipe, unde a petrecut trei ani jumptate.

"Nu am văzut niciun meci de fotbal de când am plecat de la CFR Cluj. Trei ani și jumătate mi-am dat viața, am stat acolo de dimineață până seara. Când am plecat am zis că nu vreau să mă mai încarc cu ce nu e al meu. Nu am văzut nicio fază de la niciun meci.

Dacă m-am uitat la un meci? M-am uitat la unul din Anglia", a declarat Petrescu înaintea plecării spre Dubai, conform DigiSport.ro.

Acesta a precizat că nu a schimbat nicio impresie până acum cu noul antrenor al ”feroviarilor”, Edi Iordănescu.

"Nu am vorbit, dar nu avea niciun rost să mă sune pentru că știe foarte bine echipa. Edi a făcut rezultate pe unde a fost, nu trebuie să schimbe foarte mult.

Nu cred că până la vară trebuie să fie foarte multe schimbări. Echipa este închegată bine, antrenată bine, nu cred că vor fi probleme să câștige iar campionatul", a mai spus Petrescu.

De la instalarea lui Iordănescu pe bancă, CFR Cluj a câştigat meciurile cu Poli Iaşi şi cu FCSB şi a pierdut cu Young Boys Berna, din Europa League.

Comentarii Facebook