Dan Petrescu, ieșire nervoasă în meciul cu Sepsi! S-a întors cu spatele și și-a făcut cruce


Lupta la titlu se încinge, după ce partida dintre CFR Cluj și Sepsi s-a încheiat cu victoria clujenilor, scor 2-1, în etapa a patra din play-off-ul SuperLigii României. Astfel, feroviarii ajung la 38 de puncte în clasament, la un singur punct în urma celor de la Farul, în timp ce Sepsi rămâne pe ultimul loc în ierarhia play-off-ului, cu doar 24 de puncte.

Campioana en-titre venea după trei remize consecutive în startul play-off-ului, astfel că meciul din Gruia a fost unul cu miză mare pentru clujeni și Dan Petrescu.

CFR Cluj a fost condusă din minutul 28, după golul superb al lui Dumitrescu venit în urma unei acțiuni individuale. Feroviarii au forțat egalarea, iar în minutul 41 s-au plâns de un penalty neacordat de arbitrul Iulian Călin după un duel dintre Bîrligea și Jonathan Rodriguez. Atacantul lui CFR Cluj a căzut în careu încercând să îl depășească pe adversar, însă contactul s-a produs cu Bîrligea deja în cădere, după ce alunecase. „Centralul” a lăsat jocul să continue, iar faza a fost analizată din camera VAR, decizia lui Călin fiind validată. Momentul nu i-a picat bine lui Dan Petrescu, antrenorul ardelenilor fiind surprins protestând vehement pe banca tehnică, scrie sport.ro.

Tehnicianul a fost surprins răstindu-se către Iulian Călin, reclamând faza din careu, fiind ținut de colaboratorii săi. Arbitrul nu a ezitat și i-a arătat cartonașul galben antrenorului, care s-a întors cu spatele și și-a făcut cruce, notează sursa citată.

Comentarii Facebook