Dan Petrescu explică de ce frumoasa sa soție nu-i este acum alături și se află în Dubai: „Am mutat-o așa de mult dintr-o țară în alta”


Dan Petrescu (55 de ani) este cel mai de succes antrenor din România. Are patru titluri cu CFR Cluj și unul cu Unirea Urziceni și nu vrea să se oprească aici. CFR Cluj va evolua diseară, pe terenul lui Lazio, de la ora 22:00, în prima manșă ale optimilor de finală din Conference League. 

Fostul fotbalist important al „Generației de Aur” a fost nevoit să achite și un ”preț” scump pentru toate aceste performanțe. Fiind obligat, prin natura jobului, să fie mai mereu plecat, familia a rămas pe planul doi.

Antrenorul recunoaște, înaintea meciului de azi cu Lazio, că viața sa este fotbalul, motiv pentru care, la început, familia l-a însoțit mai peste tot. Însă, în timp, acest lucru nu a mai fost posibil. „Bursucul” se bucură că soția sa, Adriana Petrescu, a înțeles situația și acceptă să stea departe de el, la fel ca și fiica lor, Jennifer. Cele două locuiesc la Dubai, acolo unde Petrescu ajunge doar când are mai multe zile libere, de zilele de naștere sau în vacanțe.

Nu e nimic ușor în viață. Dacă vrei să ai succes trebuie să faci niște sacrificii, asta este opinia mea. Am făcut sacrificii și ca jucător, fac și ca antrenor pentru că altfel nu pot avea rezultate. E clar că familia mea n-a fost lângă mine mereu. Am mutat-o așa de mult dintr-o țară în altă încât la un moment dat s-au plictisit și au obosit și au spus:’noi trebuie să rămânem undeva’. Dar au înțeles situația și mă bucur foarte mult”, a spus Petrescu, într-un interviu acordat pentru site-ul celor de la CFR Cluj.

Petrescu se bucură că a scăpat de „presiunea” familiei, pentru că astfel are timp să se concentreze numai la fotbal

Așa am tot timpul necesar să mă gândesc numai la echipă. Ziua o petrec numai la stadion. Ajung pe 09:30 și stau până seara pe la 06:00-07:30. Pentru mine e ok. Fotbalul e viața mea și sunt fericit așa”, a mai spus Petrescu.

Dan Petrescu s-a căsătorit în 2007 pentru a doua oară, cu Adriana Stan, fostă sportivă, cu care a făcut al treilea copil, Jennifer. Înainte de a o cunoaște pe aceasta, antrenorul de fotbal a mai fost însurat cu Dana, iar din urma căsătoriei au rezultat două fete, Rebecca și Chelsea. Toate trei locuiesc la Londra, acolo unde ajunge și ”Bursucul” din când în când.

Comentarii Facebook