Dan Nistor, mesaj pentru fanii lui „U”, după transferul de la Universitatea Craiova: E o situație foarte grea, dar caracterele se văd în momentele acestea


Dan Nistor (34 de ani) a semnat cu Universitatea Cluj în ultima zi a perioadei de mercato din România. Mijlocașul a fost lăsat să plece de Universitatea Craiova, însă nu cu mâna goală, ci după plata a 5 salarii compensatorii, în valoare de 75.000 de euro.

Nistor a mai evoluat în trecut în Cluj, însă pentru rivala, CFR Cluj, între 2017 și 2018, spune că se așteaptă ca fanii să nu aibă vreun resentiment față de trecutul său.

Va depinde de evoluția mea în teren, dar din punctul meu de vedere nu va fi nicio problemă (n.r. dacă fanii echipei îl vor contesta). E un club cu o tradiție imensă, cu suporteri minunați și cred că trebuie să ne ridicăm la nivelul echipei și să o ducem acolo unde îi este locul.

E o situație foarte grea, dar caracterele se văd în momentele acestea. Cu unii colegi am jucat la echipa națională sau la alte echipe, încet-încet cred că echipa va ieși din subsolul clasamentului", a spus Dan Nistor, la conferința de prezentare ca jucător al lui lui „U” Cluj.

„Studenții” au în acest moment 24 de puncte și se află pe poziția a 14-a, una care ar duce echipa la barajul de rămânere în Liga 1 la finalul stagiunii. Universitatea Cluj se pregătește de meciul din deplasarea, cu Chindia Târgoviște, de vineri, ora 17:00.

Comentarii Facebook