Dan Petrescu despre meciul cu Astana: E cel mai greu moment de când sunt la CFR Cluj. Astana nu se compara cu Steaua, Viitorul


Antrenorul CFR Cluj, Dan Petrescu, a spus că meciul cu Astana din primul tur de calificare în Champions League este cel mai greu de când este la CFR Cluj.

Pentru mine, personal, e cel mai greu meci de când sunt antrenor la CFR, asta datorită faptului că e Champions League și e cel mai greu adversar de când sunt eu la CFR. Astana sunt foarte buni. Cu tot respectul pentru Steaua, Dinamo, Viitorul, Craiova, etc., dar nu se compară cu Astana, în nici un caz. Kazahii nu au probleme de lot, au 16 jucători internaționali, 5 ani la rând în grupe europene. Un club cu 50 milioane de euro buget. Foarte greu meci”, a spus Petrescu, marți, la conferința de presă de la stadionul CFR Cluj.

Tehnicianul a spus că le-a cerut jucătorilor să alerge 120 de kilometri în meciul de miercuri seara, dacă vor victoria. ”La meciul tur am alergat 117 km, Astana au alergat 119. Le-am spus că trebuie să alergăm peste 120 de km, cum alergau jucătorii mei la Unirea Urziceni, 125 km. Noi trebuie sa alergăm 120 km, cu Iași am alergat doar 110, a fost prea puțin, nu ajunge, noi trebuie să alergăm mai mult, dacă vrem să ne calificăm”, a mai adăugat Dan Petrescu.

Acesta a spus că lipsește Țugudean, golgheterul CFR Cluj și acest lucru se simte, pentru că nu are cine să dea gol.

CFR Cluj nu a câștigat în cele două meciuri oficiale din ultmele săptămâni, iar Dan Petrescu spune că la CFR Cluj tot timpul se dorește performanță și că are bagajele făcute, ca orice antrenor profesionist.

Comentarii Facebook