Dan Petrescu despre bucuria de după meciul cu Austria: ”Au început să cânte după ce au câștigat un amical cu Austria!"


România este pe primul loc în grupa din Liga Naţiunilor, după egalul cu Irlanda de Nord (1-1) și victoria cu Austria (3-2). Dan Petrescu crede că rezultatele nu sunt foarte bune.

Au început să cânte după ce au câștigat un meci amical cu Austria", a spus antrenorul CFR-ului.

"Au fost două meciuri bune, două meciuri cu echipe... nu știu, eu nu văd Austria echipă mai bună. Eu dacă zic că Sevilla, Lazio sau Rennes sunt mai bune decât CFR, mă face toată lumea praf prin presă. Când Rădoi a zis că Austria e mai bună decât România, toți specialiștii au fost de acord. De ce? Deci, ce să mai zic?

Echipa a arătat bine în ambele meciuri. Meritau 6 puncte, și cu Irlanda de Nord au jucat foarte bine, numai portarul lor și ghinionul (n.r - au făcut să nu câștigăm), iar cu Austria, la fel, echipa a arătat un joc bun și merita victoria. Dar pentru mine sunt două jocuri amicale. Nu știu ce am câștigat. Pe mine m-a surprins felul în care s-au bucurat băieții după meci.

Au început să cânte după ce au câștigat un meci amical cu Austria. Ar trebui să câștigăm cu Islanda și Bulgaria, să ne calificăm la Europene și după aia să ne bucurăm. Deocamdată n-am realizat nimic. Trebuie să fim cu picioarele pe pământ și să muncim mult mai mult decât am făcut-o până acum", a declarat Dan Petrescu, în cadrul unei conferințe de presă.

Mirel Rădoi, antrenorul echipei naționale, a spus că partidele din Liga Națiunilor nu sunt amicale. ”Eu nu pot să-i răspund unui coleg, unui antrenor foarte bun, care e garanția succesului în România. Asta e ideea noastră, asta nu înseamnă că trebuie să preluăm ce fac alți antrenori, cum tratează atmosferă.

Partidele nu pot fi numite amicale, din moment ce noi suntem la barajul pentru EURO datorită Ligii Națiunilor. Nu cred că cineva și-a permis să spună că CFR a fost mai bună decât Rennes, decât Lazio. Toată lumea s-a referit la acea comparație dintre CFR și Floriana.

La mijlocul terenului ei îi aveau pe Sabitzer, Lainer, Ulmer... Eu n-am încercat să supraevaluez echipa lor, am încercat să fiu corect, la fel cum am încercat și după tragerea la sorți, dar nu putem compara Austria cu Floriana", a declarat Mirel Rădoi, la ProX.

Comentarii Facebook