Falub și-a dat demisia de la U Cluj: ”Cățeii politrucilor din conducere sunt tot acolo și își freacă mâinile. Ei nu pleacă”


Adrian Falub şi-a dat demisia din funcţia de antrenor principal al U Cluj.

FC Universitatea Cluj îi mulţumeşte pentru munca depusă”, precizează clubul.

Falub si-a dat demisia. Cățeii politrucilor din conducere sunt tot acolo si isi freaca mainile. Ei nu pleaca. Ei jubileaza ca Falub si-a rupt gâtul. L-au lucrat cu jucatorii. O sa ramana Stanciu sa conduca clubul cu puteri depline. Sunt curios daca au demnitate sa mai plece careva din conducere. Il preferam de 100 de ori pe Falub decat sa ne aduca un antrenor mult sub el. Capul sus Adi. Esti U -ist adevarat! Numai "U", comentează Ilies Alexandru, zis ”elevul”, unul dintre cei mai înfocați fani ai U Cluj.

Culmea e că duminică, 13 septembrie, conducerea U Cluj spunea că lucrurile sunt solide la echipă și că nu pleacă nimeni.

Din păcate rezultatele au lipsit. FC Universitatea Cluj a suferit al doilea eșec consecutiv în acest sezon, după ce a pierdut cu 2-1 în ”Crâng”, pe terenul Gloriei Buzău. Chiar dacă au condus timp de 72 de minute cu 1-0, prin golul marcat de Idan Golan în minutul 15, „studenții” s-au văzut învinşi de cele două goluri reușite de rezerva Iurcu în minutul 72, respectiv 86.

Comentarii Facebook